onsdag den 14. januar 2015

Opskrift på lækker æggewrap



Æggewrap (4 stk.)
4 æg
2 æggehvider
2 spsk. skyr
1 spsk. havreklid
Nogle dråber olie

Kødsauce
400 g hakket oksekød 3-7 %
1 spsk. tomatkoncentrat 1 tsk. tørrede chiliflager
1 dl vand
125 g cherrytomater
1 nip salt og peber

Topping
½-3⁄4 dl skyr
125 g cherrytomater
1 lille hakket løg
1 håndfuld koriander-
blade.

Fremgangsmåde - Æggewrap med spicy kødsauce

Æggewrap: Pisk æg, hvider, skyr og havreklid sammen. Opvarm en slip let-pande. Fordel nogle dråber olie på panden med et stykke køkkenrulle og steg 4 wraps.

Kødsauce: Opvarm en slip let-pande. Smør den med nogle dråber olie vha. et stykke køkkenrulle. Steg kødet under omrøring, til det skifter farve. Steg tomatkoncentrat og chili med i ½ min. Tilsæt vand og cherrytomater skåret i tern. Bring det hele i kog. Dæmp varmen og lad det derefter småkoge i 5-8 min. Smag til med salt og peber.

Fordel kødsaucen på de 4 æggewraps. Læg skyr på i klatter. Fordel derefter cherrytomater skåret i både, hakket løg og korianderblade over.

Lav dem som du selv syntes og hvad du har lyst til. Æggewrap kan laves med lige det fyld du elsker. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar